Terug naar werk

01. De uitdaging

Volledige focus op het werven van nieuwe leerlingen

De vorige website bediende twee doelgroepen: 1. toekomstige leerlingen (en hun ouders) en 2. leerlingen op school. Die twee zaten elkaar in de weg. Tijdens de discovery workshop in het voortraject werd al gauw duidelijk dat we ons zouden gaan richten op het werven van nieuwe aanwas en dat daar een customer journey omheen gebouwd moest worden.

02. De oplossing

Altijd een logische vervolgstap

Op de nieuwe website is er altijd een volgende stap te maken in de klantreis. Met persoonlijke fotografie en rake teksten geven we de bezoeker een goed gevoel. Vaak download men de brochure al tijdens het eerste bezoek aan de website. Bij terugkeer op de website bieden we de mogelijkheid aan om je gemakkelijk aan te melden voor een open dag of persoonlijke rondleiding.

Pallas in beeld

Kom binnen bij het Pallas! Om meer te weten over de school en de vakken vertellen leraren in korte video’s waarom de school zo unieke is. Op de video pagina staat zelfs een tour door de school gemaakt met een video-drone.

03. Het resultaat

Meer vertrouwen, meer inschrijvingen

Een gloednieuwe website waarmee we de bezoeker aan de hand nemen en daadwerkelijk verder helpen bij het maken van een keuze voor zijn/haar nieuwe school. De eerste open dag na de livegang van de website was een groot succes met honderden bezoekers en vervolgens een verdubbeling van het aantal inschrijvingen. En dan zijn we net begonnen!

Het Pallas Athene College is altijd in beweging. Lemone past daar perfect bij. Onze website is volledig vernieuwd met beeld, tekst en een frisse huisstijl. Het Pallas Athene College is op de kaart gezet, leerlingen vanuit Ede en omgeving hebben onze school gevonden. Daar heeft onze mooie website zeker een belangrijke bijdrage aan geleverd.

Directeur/bestuurder Pallas Athene College
Mark Dees