Terug naar diensten

Een stappenplan voor elke fase

Digital roadmap

Om in korte tijd goede resultaten te behalen, moeten we prioriteiten stellen en focus houden. Daarom breken we de ontwikkeling van je online omgeving op in fases. Samen vormen ze een routekaart: praktisch en concreet. Zo zie je in één oogopslag alle stappen die we zetten richting de eindstreep.

Digital roadmap
Aan de hand van een praktische routekaart werken we in cycli van 4 weken efficiënt en effectief toe naar de lancering van je online omgeving.

Vier-weken-cyclus

In cycli van vier weken werken we aan jouw online product. Met verschillende medewerkers met verschillende expertises. Maar altijd met een concreet doel voor ogen en volgens een duidelijk afgebakend plan.

Tempo en focus

Lang genoeg om kop en staart te bepalen. Kort genoeg om werkzaamheden en deadlines te overzien. Ideaal dus, die vierweekse werkblokken. Dankzij de cycli houden we tempo en focus. Geen nadruk op snelheid, maar de tijd juist en efficiënt besteden. Zo boeken we het snelst vooruitgang. Dankzij omkadering van onze werkzaamheden nemen we samen weloverwogen beslissingen en werken we zonder afleiding aan de juiste stappen in de goede richting.

Zo werkt het

Vier weken lang werken we doelgericht aan het afgesproken plan. Feedback geven kan, maar nieuwe ideeën bewaren we voor een volgende fase. Na afloop van elke cyclus presenteren we ons werk. Ook blikken we terug om de samenwerking het aankomende blok weer verder te optimaliseren. We komen een week op adem en bereiden ons voor op de volgende vier-weken-cyclus. Zo kunnen we weer lekker door!

Met een digital roadmap heb je:

 • Een praktische routekaart die ons naar het einddoel brengt

  Door onze werkzaamheden op de kalender vast te pinnen hebben we een concreet en haalbaar plan.

 • Altijd inzicht in waar we op dat moment mee bezig zijn

  Een online omgeving lanceren is een project van de lange adem. De digital roadmap biedt structuur, inzicht en daarmee ook rust.

 • Focus tijdens het hele proces

  Dankzij de vierweekse cycli werken we in fases volgens een vooraf afgesproken plan. Dit zorgt voor focus en dus betere resultaten in kortere tijd.

Eerder online succes

werknemer catharina ziekenhuis

Catharina Ziekenhuis

Gedreven door het leven

 • Design system
 • Development
 • Website
student van het eurocollege

EuroCollege

Voor studenten met ambitie

 • Customer journey
 • UI Design
 • Website