Terug naar diensten

Jouw design uitgebouwd in de browser

Front-end development

In deze fase bouwen we het statische design van je website-, shop of -applicatie uit in de browser. En brengen het tot leven met animaties en hover effecten. Toch is front-end development meer dan dat. We houden dan ook rekening met vier belangrijke elementen.

Front-end developement
Van het design van je digitale product maken we een klikbare versie met hover effecten en animaties. Precies volgens ontwerp. Voor kleine én grote schermen.

Toegankelijkheid

We maken je website zo dat hij goed te gebruiken is voor iedereen. Ook voor bezoekers die (kleuren)blind of slechtziend zijn. Daarom hebben we bij het UI design al gekeken naar o.a. kleurcontrasten en lettergrootte. In de front-end fase leggen we alles nog eens onder de loep. Ook stellen we je website zo in dat schermlezers goed begrijpen wat erop staat. Hiermee helpen we de software de juiste informatie voor te lezen, een functie (zoals een call-to-action) te benoemen, of de gebruiker te informeren over ingeklapte of uitgeklapte content.

Responsiveness

Je online omgeving moet er goed uit zien. Van mobiel tot desktop, en alles daartussenin. Daarom bouwen we volgens een flexibel design. Zo is hij geschikt voor alle schermgroottes die je maar kunt bedenken.

Snelheid

Een trage website kost klanten. Daarom maken we hem razendsnel. Hierdoor krijgen onze developers het nog wel eens aan de stok met onze designers. Want die haarscherpe afbeeldingen in hoge resolutie duren nou eenmaal lang om te laden. Maar geen zorgen, we komen er altijd uit. Zo vinden we een middenweg die uitkomt bij een omgeving met een hoge kwaliteit plaatjes én een hoge snelheid. Ook goed voor je SEO trouwens.

SEO

Of jouw doelgroep je vindt in Google, heeft niet alleen te maken met je zoekwoorden. Ook technische instellingen op je website bepalen of de zoekmachines je een plekje bovenaan de zoekresultaten gunnen. Laadsnelheid bijvoorbeeld. Maar ook de juiste HTML koppen om de structuur van je tekst aan te geven. Of labels om het soort content te bepalen, zoals een artikel, blog post of adres. Met speciale stukjes code helpen we de zoekmachines nóg beter begrijpen wat er op je pagina staat.

Na de front-end development fase heb je:

 • Een in de browser uitgebouwde website, -shop of -applicatie

  Een klikbare versie met hover effecten en animaties. Precies volgens ontwerp

 • Een online omgeving die toegankelijk is voor iedereen

  Gebruiksvriendelijk voor iedere bezoeker, (kleuren)blind of niet

 • Een online product dat er goed uit ziet op alle mogelijke schermgroottes

  Van mobiel tot desktop en alles daartussenin

 • Een website die makkelijker gevonden wordt in de zoekmachines

  Iets met technische instellingen en HTML code…

Eerder online succes

kinderen op een schooltrap

Pallas Athene College

Je thuis voelen op school

 • Branding
 • UX Design
 • Website
fitchef app mockup

FitChef

Gezond eten was nog nooit zo leuk

 • Applicatie
 • Branding
 • UI Design
 • Website