Terug naar diensten

Jouw ontwerp 1-op-1 uitgebouwd

Development

In de development fase toveren we je online omgeving om van een statisch ontwerp tot een interactieve creatie. Zo zie je je website, webshop of applicatie veranderen in een perfect functionerend product. Want hij moet mooi zijn, maar natuurlijk ook goed werken.

Development
Onze developers zorgen dat zowel het zichtbare als onzichtbare deel van je website, webshop of applicatie eruitziet én functioneert zoals ontworpen.

En juist in die combinatie van design en development ligt onze kracht. Onze designers en developers zijn namelijk zo op elkaar ingespeeld, dat ze allebei weten hoe het ‘aan de andere kant’ werkt. En dus bouwen we je ontwerp niet alleen razendsnel, maar ook tot op de pixel nauwkeurig uit.

Zo zorgen onze developers dat zowel het zichtbare als het onzichtbare deel van je online omgeving eruitziet én functioneert zoals ontworpen. Van pc tot laptop en van tablet tot smartphone.

Hier kunnen we je mee helpen

Front-end development

Van het design van je digitale product maken we een klikbare versie met effecten en animaties. Precies volgens ontwerp. Voor kleine én grote schermen.

Back-end development

We sleutelen aan de achterkant om aan de voorkant de juiste data te laten zien, stellen automatische vervolgacties in en beveiligen je online omgeving.

API koppelingen en integraties

Je digitale product koppelen we aan andere systemen, zoals je e-mail marketing software. Zo sturen we de gegevens in je database linea recta door.

Eerder online succes

student van het eurocollege

EuroCollege

Voor studenten met ambitie

  • Customer journey
  • UI Design
  • Website
kinderen op een schooltrap

Pallas Athene College

Je thuis voelen op school

  • Branding
  • UX Design
  • Website