Terug naar diensten

Het ontwerp zoals we hem uitbouwen

UI design

Het UX design vormt de bouwtekening van je online omgeving. Vanuit hier gaan we ‘m inrichten en volgens jouw huisstijl aankleden. Met kleuren, lettertypes en vormen. Ook de juiste teksten, foto’s en icoontjes zetten we in het ontwerp. Het resultaat van je UI design is een statische versie van je site, shop of app. En is het straks alleen nog maar een kwestie van bouwen!

UI design
De opzet van je gebruikerservaring brengen we met o.a. kleur, ruimte, vorm en animatie tot leven. Tot op de pixel nauwkeurig. Totdat het hele plaatje klopt.

Voorbereiding op de bouw

Je site, shop of app ontwerpen we in jouw look & feel en stylen we tot in detail. We noemen je UI design dan ook wel de platte versie van je online omgeving. Hij ziet er al precies uit zoals hij uiteindelijk wordt. Alleen werkt hij nog niet. Daar zorgen onze developers voor in de volgende fase. We ontwerpen dan ook zo, dat zij het 1-op-1 kunnen nabouwen. In een stijlgids leggen we het design van je online componenten vast. Zo is je online uitstraling altijd en overal zoals hij moet zijn. Wie er ook mee werkt. Dat scheelt tijd en geld.

Van UX naar UI…. En weer terug

Vanuit een functioneel design werken we dus toe naar een mooi design. Toch blijft het proces een wisselwerking tussen UX en UI. Want een bepaalde foto toch rechts plaatsen in plaats van links? De volgorde van de content omdraaien? Als dat beter is, passen we het gewoon aan. Zo ontwikkelen we zowel het UI als UX design steeds verder door. Altijd met jouw klant en merk voor ogen.

Na het uitwerken van je UI design heb je:

 • Een visueel prototype van je site, shop of app

  Het ontwerp zoals we hem 1-op-1 gaan nabouwen

 • Een stijlgids voor je online omgeving

  Altijd en overal eenheid in je online branding

Eerder online succes

spiderman tekenfilm

Rock Solid

IJzersterk online partnership

 • Design system
 • UI Design
 • Website
student van het eurocollege

EuroCollege

Voor studenten met ambitie

 • Customer journey
 • UI Design
 • Website