Terug naar diensten

24/7 goed bereikbaar en beschermd

Hosting

Hosting is nodig om je site, shop of applicatie aan je bezoekers te laten zien. Is je website onverwachts offline? Grote kans dat je webbouwer naar je hosting partij wijst en je hosting partij naar je webbouwer. Schiet je niks mee op. En ondertussen tikken de minuten weg waarin jij online onbereikbaar bent. Niet bij ons.

Hosting
Met managed hosting is je online omgeving 24/7 bereikbaar en beschermd. Voor bedrijfskritische omgevingen, grote bezoekersaantallen en gevoelige data.

Managed hosting

Bij Lemone kies je voor managed hosting. Wij beheren dan de technische infrastructuur van je online omgeving. Je hebt dus zelf geen technische kennis of tijd nodig voor het systeembeheer. Bovendien heb je maar één leverancier (wij dus) die alles voor je regelt. Of nou ja, eigenlijk twee. We werken namelijk samen met één van de grootste partijen op het gebied van managed hosting. Zo kunnen we je op de beste manier helpen, zonder de hele dag met hosting bezig te zijn. Een mooie website voor je bouwen vinden we namelijk veel leuker.

Zo werkt het

In de praktijk betekent managed hosting dat we gebruik maken van de hardware van onze partner. De server (het metaal dat jouw online omgeving ‘serveert’) staat dus niet bij ons op kantoor. Het IP-adres van deze server koppelen we aan jouw online omgeving. Heb je enorm veel bezoekers of strenge eisen aan bereikbaarheid en beveiliging? Dan regelen we een aparte server voor jou alleen. Dankzij hun ISO 9001, ISO 27001 en NEN 7510 certificeringen weten we bovendien zeker dat onze partner jouw online omgeving in de lucht en gevoelige (patiënten)data veilig houdt.

Proactieve monitoring & onderhoud

Samen met onze partner houden we de status van je site, shop of applicatie als aasgieren in de gaten. Doordat we er kort op zitten zien we eventuele uitdagingen op tijd aankomen. En duiken we er direct bovenop om problemen te voorkomen. Ook doen we regelmatig onderhoud aan de server en software en maken we back-ups. Zo is je online omgeving altijd snel, live en veilig. Hoeveel of door wie hij ook wordt gebruikt.

Met onze hosting heb je:

 • Een online omgeving die altijd goed bereikbaar en beschermd is

  Onze gemiddelde uptime van 99,9% en de certificeringen zeggen genoeg, toch?

 • Nooit gedoe wanneer er toch problemen zijn met je site, shop of applicatie

  We kunnen namelijk niet áltijd voorkomen dat er brandjes ontstaan, maar kunnen ze wel direct blussen.

Eerder online succes

student van het eurocollege

EuroCollege

Voor studenten met ambitie

 • Customer journey
 • UI Design
 • Website
werknemer catharina ziekenhuis

Catharina Ziekenhuis

Gedreven door het leven

 • Design system
 • Development
 • Website