Terug naar diensten

Alles aan de ‘achterkant’ van je site

Back-end development

Met behulp van moeilijke code en programmeertaal sleutelen we aan de achterkant van je website-, -shop of -applicatie zodat alles technisch goed werkt. Dat betekent: de juiste data beschikbaar maken, ze uit het systeem ophalen en de acties die daarbij horen in gang zetten. Zo functioneert je online omgeving zoals bedoeld.

Back-end development
We sleutelen aan de achterkant om aan de voorkant de juiste data te laten zien, stellen automatische vervolgacties in en beveiligen je online omgeving.

Het gedeelte dat je niet ziet

Call-to-action buttons die je gebruiker naar de juiste pagina doorsturen. Een menu waar al je pagina’s onder vallen. Ingevulde website formulieren naar de ontvanger verzenden. Inloggen, uitloggen en rollenbeheer. Het is allemaal back-end. Technische instellingen die je aan de voorkant meestal niet ziet, maar achter de schermen wél 100% moeten kloppen.

Open source software

Voor het bouwen van je online omgeving werken we met grote, bekende ‘open source’ systemen: bestaande software die iedereen vrij mag gebruiken en aanpassen. Hierdoor heb jij nooit gedoe met auteursrechten of licenties. En omdat er met ons nog duizenden andere developers aan het platform werken, zijn de mogelijkheden voor extra functionaliteiten vrijwel eindeloos. Wil je toch iets wat nog niet bestaat? Dan bouwen we dit er custom-made voor jou bovenop.

Van testomgeving tot livegang

Wanneer we gaan bouwen, doen we dat eerst in een testomgeving. Zo kun je (bijna) real-time meekijken met de ontwikkelingen. Na de livegang kun je dankzij een CMS training in de toekomst ook zelf aan de slag met je content!

Na de back-end development fase heb je:

 • Een website, webshop of applicatie die klaar is voor livegang!

  Niet alleen aan de voorkant, maar ook aan de achterkant alles piekfijn in orde

 • Toegang tot het CMS systeem

  Zo houd je na de livegang zelf je content up-to-date

Eerder online succes

man met ipad in de hand met hoomdossier open

Hoomdossier

Een stappenplan met een uitkomst

 • Applicatie
 • UI Design
 • UX Design
werknemer catharina ziekenhuis

Catharina Ziekenhuis

Gedreven door het leven

 • Design system
 • Development
 • Website