Terug naar diensten

Het vormgeven van je merk

Brand design

Vrolijk lettertype hier. Fris kleurtje daar. Simpel toch? Nee, brand design is wetenschap. Precies weten welke kleuren, vormen, beelden en woorden jouw merk versterken. En ze samenbrengen tot het hele plaatje klopt. Tot ze precies dát gevoel oproepen bij je publiek waar jij naar zoekt. Een moeilijke puzzel, die we maar al te graag leggen.

Brand design
Met een unieke combi van kenmerkende stijlelementen creëren we een merk dat meteen en alleen herkenbaar is als de jouwe. Ook zonder je logo erboven.

Een kloppend verhaal

Bij het vormgeven van je merk vertalen we je merkwaarden door in alles wat je doet en van jezelf laat zien. Van advertenties en e-mail handtekeningen tot offertes en bedrijfskleding. De vlaggen bij je ingang. En natuurlijk je website. Hiervoor brengen we kleuren, lettertypen, stijlelementen, fotografie, schrijfstijl en materialen (ja, we adviseren zelfs over papiersoorten) samen tot een kloppend verhaal. Sta je aan de start van je onderneming? Dan denken we ook graag met je mee over je bedrijfsnaam en brand statement.

Vertrouwen

Met een sterk, herkenbaar brand design val je op en laat je een blijvende indruk achter. Zo pikt je publiek je uitingen er meteen uit als de jouwe. Ook zonder je logo. Hierdoor bouw je een emotionele band op. Nee, dat is niet zo heftig als het klinkt. Maar wel zo belangrijk. Want een positief, warm gevoel betekent vertrouwen. En zo staat je doelgroep dankzij een strak merkontwerp al met één voet binnen.

Na het uitwerken van je brand design heb je:

 • Een unieke en herkenbare uitstraling

  Waarmee je opvalt, top of mind blijften vertrouwen wekt bij je doelgroep

 • Een brand guide met alle richtlijnen rondom je visuele identiteit

  Zo trek je het design makkelijk door in al je uitingen

Eerder online succes

wemo monteur aan het werk

WEMO

Eenduidige uitstraling merkwaarden

 • Branding
 • Design system
Nozem app

Nozem

Human Resources community

 • Applicatie
 • Branding
 • UX Design