Terug naar werk

01. De uitdaging

B2B e-commerce omgeving met een familiegevoel

Lemone werd gevraagd om de e-commerce omgeving van In-Sider een nieuw gezicht te geven. Op de webshop verkopen ze hoogwaardige buitenverlichting. Maar wel op een geheel eigen wijze: altijd via een installateur of hovenier. Dus 100% B2B. Het doel was dus om deze doelgroepen verder te helpen op de website.

02. De oplossing

Gericht op de professional

De bezoeker van de webshop moet zich echt een ‘In-Sider’ voelen. Deze B2B klanten kopen met korting en kunnen sparen middels een loyaliteitsprogramma. Speciaal voor deze trouwe klanten hebben we ook een dashboard ontworpen waar men met een druk op de knop recente orders nog een keer besteld. Dit alles hebben we samengevat in een samenhangend design met slimme ‘call-to-actions’ voor conversie optimalisatie.

Become an In-Sider

Met een uitstekend online programma streeft In-Sider ernaar om samen met professionals hun business verder uit te bouwen. Met oplopende kortingen en een goede customer care omarmen ze hun klanten en bouwen ze een community.

03. De resultaten

Design sells: verbluffende verkoopresultaten

Na de livegang van het nieuwe ontwerp werd ons al gauw duidelijk: de statistieken liegen er niet om. In de eerste maanden werd er bijna een dubbele omzet gerealiseerd en die positieve cijfers zetten steeds verder door. Tevens worden er meer accounts aangemaakt en loggen gebruikers zeer regelmatig in op hun In-sider-dashboard. Design sells!

Naast het feit dat het fijne mensen, vormgevers en developers zijn, ligt de kracht van Lemone in hun vermogen om zakelijke uitdagingen te analyseren en te begrijpen. Ze brengen dit tot leven met een uitzonderlijke creativiteit. We zouden simpelweg niet zijn waar we nu staan zonder ze.

Product Owner In-Lite Outdoor Lighting
Mike Laws