Terug naar werk

01. De uitdaging

Samen op zoek naar een unieke uitstraling

EuroCollege heeft een geheel eigen boodschap en verzorgd opleidingen met de focus op ondernemerschap, mentaliteit en doorzettingsvermogen. Het werven van nieuwe studenten diende primair via de website te lopen. De online customer journey moest naadloos aansluiten op het onboarding proces wat EuroCollege gebruikt.

Ik ben een alt tekst

02. De oplossing

Van doordacht UX concept naar een strak design

Met een uitvoerig UX onderzoek hebben we alle uitgangswaarden voor de nieuwe website verzameld. De nieuwe website neemt de gebruiker echt bij hand. Geïnteresseerden downloaden eerst een brochure, daarna bezoeken studenten graag eerst een open dag en daarna eventueel een intakegesprek. Geheel drempelloos en qua afwikkeling aangesloten op de backoffice van EuroCollege.

No pain, no gain!

Bij EuroCollege leren studenten dat hard werken loont. De opleidingen zijn intensief en versneld. Lange dagen, strakke deadlines en met veel discipline. Op de website maken we duidelijk: No pain, no gain!

03. De resultaten

Alleen studenten met ambitie aan tafel

De manier van leren van EuroCollege is niet voor iedereen weggelegd. Een gedeelte van de voorselectie wordt door de website en bijbehorende online marketing campagnes gedaan. Met de juiste tone of voice en aansprekend beeldmateriaal geven we een goed beeld wat ervan je wordt verwacht als student bij EuroCollege. Met als eindresultaat: meer kwalitatieve intakegesprekken.

Het team van Lemone heeft een prachtige site neergezet en daardoor kunnen wij onze boodschap nog beter naar buiten brengen.

Directeur EuroCollege
Edu van de Walle