Terug naar blog
Neem contact op met Steven Steven

Donatie Catharina Onderzoeksfonds

Sinds twee jaar zetten we ons bij Lemone in voor het Catharina Ziekenhuis in Eindhoven. In die periode is er een mooie samenwerking met wederzijds vertrouwen ontstaan. In de zomer van 2021 lanceerden we de corporate website voor het ziekenhuis. Zijdelings werkten we ook aan het werven van personeel voor in de zorg met een werken bij website en kreeg de ziekenhuisapotheek een online metamorfose. Tijd om eens op maatschappelijk vlak iets bij te dragen voor het ziekenhuis. In dit artikel vertellen we je meer over onze bijdrage aan het Catharina Onderzoeksfonds.

Catharina Onderzoeksfonds donatie door Lemone
Samen gaan we de toekomst mogelijk maken!

De vraag

Eind vorig jaar kregen we de vraag of Lemone wil bijdragen aan het verbeteren van de online campagne voor het Catharina Onderzoeksfonds. De huidige website voldoet niet aan de ambities. Met name omdat men andere doelgroepen wil gaan aanspreken. Op de toekomstige website gaan we zowel particulieren als zakelijke donateurs werven.

Wat we gaan doen

Gezamenlijk hebben we besloten dat het roer helemaal om moet en dat er een geheel nieuwe website voor het fonds moet komen. Nog dit voorjaar zetten we een online beleving neer waarmee we het verhaal van het onderzoeksfonds goed uitleggen en geïnteresseerden aanspreken. Middels een nieuwe online customer journey moet het voor de bezoeker ook makkelijker worden om online een donatie te doen. We gaan de bezoekers daarin ook de mogelijkheid bieden om een keuze te maken waar hun aan gedoneerd moet worden.

Onze donatie

Bij Lemone werken we graag mee aan dit nobele doel. Om dat te onderstrepen zijn we zelf ook donateur geworden. Met onze bijdrage van €4.444,- steunen we medisch wetenschappelijk onderzoek voor het verbeteren van de kwaliteit van zorg in het Catharina Ziekenhuis. Het onderzoeksfonds gaat onze donatie gebruiken voor het doen van kankeronderzoek.

Lemone doneert €4.444 aan het Catharina Onderzoeksfonds
Lemone doneert €4.444 aan het Catharina Onderzoeksfonds

Daarnaast adviseren we de stichting in het optimaal benutten van hun ANBI status. Er is immers een hoop te besparen binnen een non-profit organisatie op het gebied van digitalisering. Bij Lemone kennen we de IT uitdagingen waarmee non-profit organisaties worden geconfronteerd.

Samen gaan we de toekomst mogelijk maken!

 
 

Heb je een interessant sponsorproject?

Bij Lemone werken we elk jaar aan meerdere gesponsorde projecten. Wie weet kunnen we jouw stichting of vereniging ook online op weg helpen.

Stuur ons een bericht
Terug naar overzicht