EuroCollege

Voor studenten met ambitie.

Voor de best presterende particuliere school van Nederland ontwikkelden we een unieke online beleving. Met kernwaarden als discipline, mentaliteit en hard werken enthousiasmeren we bezoekers van de website en zorgen we ervoor dat de doelgroep aan tafel komt voor een intakegesprek.

Bekijk werk

Catharina Ziekenhuis

Gedreven door het leven.

Het Catharina Ziekenhuis uit Eindhoven is een ambitieus ziekenhuis waar zorgprofessionals gedreven zijn om dag in dag uit patiënten de beste zorg te geven. Die ambitie moet online aan de buitenwereld worden getoond met een dijk van een nieuwe website. We zijn begonnen met het vastleggen van het visuele karakter op basis van de nieuwe huisstijl van het ziekenhuis.

Bekijk werk

WEMO Machines

Van merkwaarden naar brand guide.

WEMO levert productielijnen voor plaatbewerking voor tal van bedrijven over de hele wereld. Om een duidelijk plan voor de toekomst te hebben heeft WEMO hun merkpositionering en waarden uitgewerkt. Natuurlijk hoort hier ook een eenduidige communicatie bij.

Bekijk werk

FitChef

Gezond eten was nog
nooit zo leuk.

Ontbijt, lunch, diner of snack? Razendsnel klaar te maken of juist iets uitgebreider? Eet je alleen of liever met z'n tweeën? De app die we voor FitChef ontwikkelden heeft altijd een weekschema op maat.

Bekijk werk

In-Sider

Buitenverlichting voor professionals.

In-Sider is het onafhankelijke Noord-Amerikaanse zusje van In-Lite Outdoor Lighting. Ze leveren prachtige buitenverlichting oplossingen aan professionals. Lees hoe wij online betrokkenheid creëerden met een eigentijds design voor een B2B doelgroep.

Bekijk werk

Nozem

Human Resources community.

Nozem is een online HR platform in de maak. Door HR professionals voor HR medewerkers. Wereldwijd geven Human Resources afdelingen miljoenen uit aan HR software. Bij Nozem geloven ze dat dit geld moet worden geïnvesteerd in de medewerkers.

Bekijk werk

Rock Solid

IJzersterk online partnership.

Lemone is al jaren de creatieve partner van Rock Solid Digital. Samen hebben we inmiddels tientallen online projecten gerealiseerd. Zo maakten wij onder meer een app voor 140 bioscopen in Australië en Nieuw Zeeland en de digital branding voor een WordPress plug-in: PWApress. Lees hoe ons design impact heeft op deze projecten.

Bekijk werk

Hoomdossier

Een stappenplan met een
uitkomst.

Hoomdossier is een online tool ontwikkelt door Coöperatie Hoom. De module helpt huiseigenaren en professionals met het in kaart brengen van energie besparingen en het verduurzamen van hun huis. Lemone is gevraagd om een gebruiksvriendelijke interface te ontwerpen waarmee Hoom het juiste gevoel uitstraalt.

Bekijk werk