01. De uitdaging

FitChef van idee op papier naar online platform

Na het uitgeven van twee succesvolle kookboeken was FitChef rijp voor het digitale toneel. Lemone is gevraagd om 1800+ reeds beschikbare recepten om te zetten in een slimme online tool. Het nobele doel om mensen gezonder te laten eten sprak ons meteen aan.

Mockups van de mobiele ontwerpen
Een overzicht van de voedingswaarde van een maaltijd

02. De oplossing

Veelzijdig product met een ijzersterke gebruikerservaring

Samen met FitChef hebben we een platform ontwikkelt waarmee recepten automatisch kunnen worden omgezet in gezonde weekschema's. Gebruikers kunnen de ingrediënten hiervan vervolgens met een druk op de knop bestellen bij een online supermarkt.

Mockups van verschillende pagina's van de mobiele ontwerpen
FitChef
FitChef

Ook nog een boek: FitChef Family

Naast de online uitingen bewaken we nog meer onderdelen van de huisstijl van FitChef. Toen men ons de vraag stelde om het derde boek vorm te geven was ons antwoord volmondig: Ja! We bouwden er zelfs een simpele webshop omheen.

Het nieuwe FitChef Family boek is ontworpen door Lemone
FitChef Family boek fotografie
FitChef Family boek opmaak

03. De resultaten

De juiste doelgroep bereiken

Na ongeveer een jaar ontwikkelen zijn we online gegaan met een solide eerste versie van het platform. Daar hebben we de doelgroep pas echt leren kennen. Al gauw bleek dat mensen zaten te wachten op de alles-in-1 online oplossing voor gezond eten. FitChef versimpeld de besluitvorming rondom eten en zorgt ervoor dat je gevarieerd en gebalanceerd eet.

'Fit worden was nog nooit zo makkelijk' is een veel gehoorde uitspraak onder de duizenden gebruikers op het platform.

Ontwerp van de homepage van fitchef.nl
Na jarenlang samenwerken weet Lemone steeds weer mijn hoge verwachtingen te overtreffen. Hun perfectionisme zie je terug in alles wat ze opleveren. En niet onbelangrijk, het zijn gewoon hele gezellige en toffe gasten! We gaan nog lang samenwerken.
Mark van Oosterwijck

Eigenaar FitChef
Mark van Oosterwijck