01. De uitdaging

Samen op zoek naar een unieke uitstraling

EuroCollege heeft een geheel eigen boodschap en verzorgd opleidingen met de focus op ondernemerschap, mentaliteit en doorzettingsvermogen. Het werven van nieuwe studenten diende primair via de website te lopen. De online customer journey moest naadloos aansluiten op het onboarding proces wat EuroCollege gebruikt.

EuroCollege homepage
EuroCollege opleidingen cards

02. De oplossing

Van doordacht UX concept naar een strak design

Met een uitvoerig UX onderzoek hebben we alle uitgangswaarden voor de nieuwe website verzameld. De nieuwe website neemt de gebruiker echt bij hand. Geïnteresseerden downloaden eerst een brochure, daarna bezoeken studenten graag eerst een open dag en daarna eventueel een intakegesprek. Geheel drempelloos en qua afwikkeling aangesloten op de backoffice van EuroCollege.

EuroCollege op mobile
EuroCollege opleiding detailpagina

No pain, no gain!

Bij EuroCollege leren studenten dat hard werken loont. De opleidingen zijn intensief en versneld. Lange dagen, strakke deadlines en met veel discipline. Op de website maken we duidelijk: No pain, no gain!

EuroCollege studenten
EuroCollege no pain no gain

03. De resultaten

Alleen studenten met ambitie aan tafel

De manier van leren van EuroCollege is niet voor iedereen weggelegd. Een gedeelte van de voorselectie wordt door de website en bijbehorende online marketing campagnes gedaan. Met de juiste tone of voice en aansprekend beeldmateriaal geven we een goed beeld wat ervan je wordt verwacht als student bij EuroCollege. Met als eindresultaat: meer kwalitatieve intakegesprekken.

EuroCollege desktop
Het team van Lemone heeft een prachtige site neergezet en daardoor kunnen wij onze boodschap nog beter naar buiten brengen.
Edu van de Walle

Directeur EuroCollege
Edu van de Walle