Terug naar diensten

Altijd functionerend, veilig en volgens de regels

Doorlopend onderhoud

Net als je auto en je huis heeft ook je online omgeving regelmatig onderhoud nodig. Doe je dat niet, dan loop je een steeds groter risico op problemen. Dat je website, webshop of applicatie gehackt wordt bijvoorbeeld. Dat je niet meer voldoet aan wetten zoals de AVG. Of dat bepaalde functies niet meer werken. Met doorlopend onderhoud is je online product altijd in topconditie.

Doorlopend onderhoud
Door proactief te monitoren, testen en optimaliseren, blijft je product compliant en in topconditie. Zo houden we hackers buiten.

Programmeertaal updates

Het systeem waarmee we je website of applicatie gebouwd hebben, draait op een programmeertaal, zoals PHP of Ruby. Deze krijgt om de zoveel tijd een update. Dit beïnvloedt ook jouw online omgeving. Door deze dus ook te updaten voorkom je dat sommige functies niet meer werken. Dat je design er ineens anders uitziet. Of dat je per ongeluk toch YouTube filmpjes laat zien terwijl je bezoeker niet akkoord is gegaan met de cookies (en je dus niet voldoet aan de wet- en regelgeving). En nog veel meer.

Plug-in updates

Ook plug-ins als Google Maps die we bovenop je online product hebben geïnstalleerd, kunnen een update krijgen. Bijvoorbeeld omdat de maker van de plug-in een foutje heeft ontdekt in de code. Of erger nog: hackers. Want via de defecte plug-in injecteren ze eigen code waarmee ze jouw online omgeving gaan besturen. Door ook de plug-ins te updaten houd je je product veilig.

Proactief onderhoud

Om je online product veilig en in de allerbeste staat te houden, komen we al in actie zodra updates en nieuwe of veranderde wetten worden aangekondigd. Zo hebben we meer dan genoeg tijd om je site, shop of applicatie hierop aan te passen. En loop je geen enkel risico. Daar vallen we je niet mee lastig, maar doen we meteen zoals afgesproken.

Met doorlopend onderhoud heb je::

 • Altijd een goed functionerend product

  Geen foutmeldingen. Geen kapotte formulieren. Geen verdwaalde, verspringende content. Alles zoals het hoort.

 • Altijd een goed beveiligde online omgeving

  Bij jou valt niks te halen voor hackers. Jouw omgeving zit pot- en potdicht.

 • Altijd een website, webshop of applicatie die voldoet aan wetten en regels

  Zo voorkom je problemen met de autoriteiten. En je gebruikers.

Eerder online succes

werknemer catharina ziekenhuis

Catharina Ziekenhuis

Gedreven door het leven

 • Design system
 • Development
 • Website
student van het eurocollege

EuroCollege

Voor studenten met ambitie

 • Customer journey
 • UI Design
 • Website