01. De uitdaging

Bezinnen voordat we beginnen

Lemone is door het Catharina Ziekenhuis gevraagd om een nieuwe website te ontwikkelen, met het WordPress CMS als basis. Een complexe online klus waar content over specialisten, behandelingen, aandoeningen en wachttijden bij elkaar dient te komen. Met een design sprint hebben we de opdracht in kaart gebracht en de visuele basis gelegd.

Catharina Ziekenhuis online styleguide
Catharina Ziekenhuis specialismen pagina

02. De oplossing

Digitale blueprint zorgt voor structuur

De bouwtekening uit de design sprint vormt de basis van de website die we gaan ontwikkelen. Medio Q2 2021 moet er een spiksplinternieuwe website online staan waarop het Catharina Ziekenhuis met trots haar online bezoekers kan ontvangen. De doordachte design oplossingen zorgen ervoor dat alle betrokkenen weten waar we naartoe werken.

Catharina Ziekenhuis overzicht

Iconen met een eenduidig verhaal

Bij het maken van een online product leren we van de bezoeker. Wie zijn onze gebruikers en waar komen ze voor? Continue onderzoeken, tijdens de ontwikkelfase en na het lanceren is iets wat we altijd doen.

Catharina Ziekenhuis icons
Catharina Ziekenhuis specialisten
Catharina Ziekenhuis locatie

03. De resultaten

Puzzelstukjes met een professioneel design

De output van de design sprint hebben we gedocumenteerd in een online styleguide. Kleuren, lettertypen, icons, buttons en alle andere denkbare online onderdelen hebben we als puzzelstukjes geborgd in een interactieve design systeem. Met deze onderdelen kunnen we in een handomdraai pagina templates voor de toekomstige website bouwen. Het is net Lego! ;)

Catharina Ziekenhuis puzzelstukjes