Lemone.com is een website van Lemone B.V.

Verwerkte persoonsgegevens

Lemone B.V. kan persoonsgegevens over je verwerken, doordat je gebruik maakt van de diensten van Lemone B.V., en/of omdat je deze zelf bij het invullen van een contactformulier op de website aan Lemone B.V. verstrekt. Lemone B.V. kan de volgende persoonsgegevens verwerken:

  • Naam
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres
  • IP adres

Waarom Lemone B.V. gegevens nodig heeft

Lemone B.V. gebruikt je gegevens voor eigen commerciële doeleinden en informeert je via digitale berichtgeving over algemeen marketingnieuws, actualiteiten en eigen projecten. Lemone B.V. bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor deze zijn verzameld of worden gebruikt.

In kaart brengen websitebezoek

Op de website van Lemone.com worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van je computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die je browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website Lemone.com. Lemone B.V. gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.

Cookies

Op deze website wordt gebruik gemaakt van cookies om het online gebruiksgemak te vergroten en om na te gaan hoe bezoekers de website gebruiken. Zo kunnen wij op basis daarvan de kwaliteit van onze diensten verbeteren.

Matomo statistieken

Lemone gebruikt een open source statistieken pakket, namelijk Matomo, dat op een eigen server wordt gehost. Hierdoor blijven deze gegevens puur voor intern gebruik, worden ze niet naar andere landen verzonden, en wordt er geen reclame profiel opgebouwd door het bezoeken van onze website. Daarnaast respecteren we de Do Not Track instelling in je browser. Deze instelling zorgt er voor dat als je niet gevolgd wilt worden, je ook niet gevolgd wordt.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Je kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar support@lemone.com. Lemone B.V. zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op je verzoek reageren.

Klacht indienen

Indien je er met Lemone B.V. niet uitkomt kun je hierover een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Op hun website vind je daarvoor de benodigde informatie.

Beveiligen

Lemone B.V. neemt de bescherming van je gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website van Lemone B.V. maakt gebruik van een betrouwbaar SSL certificaat om te borgen dat je persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen. Als je de indruk hebt dat je gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien je meer informatie wenst over de beveiliging van door Lemone B.V. verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met Lemone B.V. op via support@lemone.com.

Contactinformatie Lemone B.V.

Schimminck 12c
5301 KR Zaltbommel

Kamer van Koophandel: 73156221
Telefoon: 085 077 8104
E-mailadres: support@lemone.com

Bekijk ook onze algemene voorwaarden.