Terug naar werk

01. De uitdaging

Online uitstraling die matcht met de community

Glass Store staat voor transparantie. Alles wat ze doen ligt in lijn met de merken die ze verkopen en de doelgroep die daarbij hoort. Ook hun online kanalen moeten die uitstraling hebben. Daar zijn we samen naar op zoek gegaan in een discovery workshop.

glass-store-winkel

02. De oplossing

Veelzijdige webshop met flair

De webshop van Glass is een online omgeving geworden waar content samenkomt vanuit diverse kanalen. Het assortiment is gekoppeld aan het Lightspeed POS kassasysteem wat in de winkel staat. Middels een flexibele beheeromgeving kan Glass gemakkelijk sturen op upcoming producten, hardlopers of aanbiedingen. Met een gedisciplineerde blog strategie vertellen ze tevens hun verhaal op de webshop.

mockup-imac-website-glass-store

Eigen content

Het assortiment van Glass heeft een geheel eigen visuele look. Dit komt omdat ze werken met eigen fotografie. Dat zorgt ervoor dat ze zich online onderscheiden van anderen.

product-cards-glass-store
tas van de glass store
stellage schoenen

03. Het resultaat

Online etalage met hoge conversie

De webshop is voor Glass het kloppend hart van hun communicatie geworden. Hun verhaal, assortiment en marketing activiteiten zijn allemaal verweven met dit platform. Met een groeiend aantal volgers op de socials neemt het verkeer op de webshop ook toe en gaan de online verkoopcijfers steeds verder omhoog.

mockup mobiele versie van de website
Top samenwerking met de mannen van Lemone, ze werken snel en accuraat. Het mooie van onze webshop is dat het naadloos matched met onze branding en het gevoel in de winkel. Lemone staat altijd klaar voor een belletje of zelfs 1-op-1 uitleg in onze winkel of het kantoor van Lemone. Wij kijken er naar uit om komende jaren onze webshop naar een nog hoger niveau te tillen!
Jesper van Arkel - Glass Store

Eigenaar
Jesper van Arkel